Reggel ráadás "ihletet" kaptam a konyhában egy zsemle kapcsán, úgyhogy ezzel kezdem :)
Van fogalmad róla, hogy mennyi káros anyagot ettél meg az életed során, csak mert te, vagy gyermekkorodban a szüleid nem figyeltek oda arra, hogy egy ártatlan zsemle, vagy szelet kenyér milyen veszélyeket rejthet?
Majdnem minden vásárláskor szembesülök vele a boltokban. De nézd csak meg a saját szemeddel... Csak akkor látod, miről beszélek, ha megfordítod.
Sajnos rengeteg az ilyen pékáru: zsemlék, kiflik, kenyerek, stb.
Állatkísérletekkel is igazolták már, hogy a korom rákkeltő hatású!
Megsaccolni is félelmetes, ha elmész emellett az 1. lecke mellett, az évek során mennyi veszélyes anyagot viszel be a szervezetedbe, hiszen kenyeret, pékárut szinte minden nap eszel...
Van 10 másodperced, hogy vékonyan lefaragd a koromréteget róla?
Van 10 másodperced, hogy a kisgyerekeidnek nem adod így oda?
Járj nyitott szemmel a világban és vedd észre ezeket az "apróságokat" :)
Teendőid: Szokásoddá kell fejlesztened azt, hogy ellenőrzöl minden pékárut és ha elszenesedett részeket, kormot találsz rajta, eltávolítod!
Utolsó 10 komment