Tönkretesz az élelmiszeripar...

Ingyenes egészséges táplálkozás teszt!

Reklám

Reklám

Utolsó 10 komment

REKLÁM

Ajánlás

A gyógyszerek és az immunrendszer

2007.12.02. 14:56 :: (Admin)

Ismerek embereket, köztük fiatalokat, akik annyi gyógyszert szednek be, jóformán feleslegesen, amennyi egy lovat is leterítene. Fejfájásra, gyomorfájásra, a legapróbb torokfájásra és még ki tudja mi mindenre. Minél többször nyúlnak hozzájuk, annál nagyobb dózis kell a következő alkalomra. 

Tudnunk kell, hogy minden gyógyszer, egyfajta vegyszer. Mindegyiknek nemkívánatos mellékhatásai vannak, mindegyik által mesterséges hatóanyagok kerülnek a szervezetünkbe. Ezek egyrészt mérgeznek minket, másrészt megbolygatják a természetes immunválasz reakciókat, azaz gyengítik a természetes ellenálló képességünket. Néha maguktól a gyógyszerektől fáj a gyomrunk, vagy fejünk, mi mégis egészséges életmód és táplálkozás helyett újabb adag gyógyszert veszünk be.    

Amióta behatóbban foglalkozom az egészséges táplálkozással, nem szedtem gyógyszert semmire, igaz nem is voltam beteg. Viszont majdnem minden tél elején - a mostani sem volt ez alól kivétel - megesik, hogy kicsit megfázom, azonban sosem jut el ez az állapot a betegségig. Ahogy érzem az első torokfájást, aktív működésre késztetem az immunrendszeremet. Rengeteg gyümölcsöt eszem, akár éjszaka is felkelek ezért egyszer, mézes kamillateát és sok 100%-os multivitaminos gyümölcslét iszom. Ilyenkor kevesebbek és különösen könnyűek, egészségesek a főétkezéseim. Évről évre kevesebb idő kell az immunrendszeremnek, hogy bármiféle gyógyszer nélkül gond nélkül legyűrjön egy megfázást, még mielőtt megbetegednék. 

Azt tudom javasolni mindenkinek, hogy éljen egészségesen, ne szedjen ész nélkül mindenféle gyógyszert és - ésszerű keretek között - eddze az immunrendszerét, mert nem sok jót hallani mostanában a vény nélkül kapható paracetamol és egyéb hatóanyag tartalmú megfázás elleni szerekről sem....

1 komment

Címkék: gyógyszer immunrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges.blog.hu/api/trackback/id/tr21249694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E-joy · http://www.ecigi.info 2007.12.10. 15:40:51

Sziasztok!


Ajándékozzatok szeretteiteknek hosszabb életet!

Kátrány,Arzén,Szénmonoxid,Ólom,Ammónium,Metanol,Carbon...

Ezek mind az égési folyamat melléktermékei, több mint 4000 anyag, 80 ezekből bizonyítottan rákkeltő!!! Ezeket szívja a dohányos a légzőszerve kellős közepébe!!!

Videó:
ecigi.info/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=54

Mikor segítsünk dohányos családtagunkon barátunkon ha nem karácsonykor a szeretet ünnepén? Bizony van kiút, az egészség mindennél fontosabb!!!

www.ecigi.info

Tel: 70/388-0834 (Balázs Péter)
süti beállítások módosítása