Tönkretesz az élelmiszeripar...

Ingyenes egészséges táplálkozás teszt!

Reklám

Reklám

Utolsó 10 komment

REKLÁM

Ajánlás

Figyelj a fontos apróságokra #1 - A kormos pékáruk

2007.10.06. 14:02 :: (Admin)

Reggel ráadás "ihletet" kaptam a konyhában egy zsemle kapcsán, úgyhogy ezzel kezdem :)

Van fogalmad róla, hogy mennyi káros anyagot ettél meg az életed során, csak mert te, vagy gyermekkorodban a szüleid nem figyeltek oda arra, hogy egy ártatlan zsemle, vagy szelet kenyér milyen veszélyeket rejthet? 

Majdnem minden vásárláskor szembesülök vele a boltokban. De nézd csak meg a saját szemeddel... Csak akkor látod, miről beszélek, ha megfordítod.

Sajnos rengeteg az ilyen pékáru: zsemlék, kiflik, kenyerek, stb.

Állatkísérletekkel is igazolták már, hogy a korom rákkeltő hatású! 

Megsaccolni is félelmetes, ha elmész emellett az 1. lecke mellett, az évek során mennyi veszélyes anyagot viszel be a szervezetedbe, hiszen kenyeret, pékárut szinte minden nap eszel...

Van 10 másodperced, hogy vékonyan lefaragd a koromréteget róla?

Van 10 másodperced, hogy a kisgyerekeidnek nem adod így oda?

Járj nyitott szemmel a világban és vedd észre ezeket az "apróságokat" :)

Teendőid: Szokásoddá kell fejlesztened azt, hogy ellenőrzöl minden pékárut és ha elszenesedett részeket, kormot találsz rajta, eltávolítod!

Szólj hozzá!

Címkék: kenyér rákkeltő korom zsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges.blog.hu/api/trackback/id/tr27188134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.